Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zmáčkněte současně tlačítko Volume Down + Joystick + stylusem zmáčkněte softwarový restart na spodní straně telefonu. Po stisknutí těchto 3 tlačítek se vám zobrazí nabídka, zda chcete obnovit tovární nastavení a smazat všechna vaše osobní data. Tuto volbu potvrdíte stisknutím tlačítka Volume Up, nebo stornujete stisknutím libovolného jiného tlačítka.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář